• Utrecht Centre.

  Centraal gelegen in het hart van Nederland

 • Bubbles & Bath Special

  Maak van een overnachting een feestelijke herinnering om nog jaren over na te praten met de Bubbels & Bath special! Overnacht in een Spa of Wellness Kamer met bubbelbad en geniet in de ochtend van een uitgebreid ontbijt. Om uw overnachting extra bijzonder te maken staat bij aankomst de fles bubbels klaar.

  LEES MEER

 • the U food & drinks

  Proef de relaxte en urban sfeer in the U food & drinks. De Utrechtse klinkers die de binnenstad en de terrassen kenmerken treft u ook in onze bar en brasserie centraal gelegen in de stad. Geniet van een heerlijke kop koffie met huisgemaakte taart, lekkere broodjes en kleine lunchgerechten. Kom bij the U food & drinks heerlijk dineren in het centrum van Utrecht met diverse à la carte gerechten. Ook voor een borrel met pure hapjes of een relaxmoment voor uzelf met een glas wijn, kunt u bij de bar of het terras van the U food & drinks terecht.

  LEES MEER

Boek nu tijdelijk met hoge kortingen tot wel 30%.

Connections

Volg de lijnen en reis door de stad.

Dankzij haar middeleeuwse setting met unieke gewelven en slingerende grachten ademt de creatieve, dynamische stad Utrecht nog steeds rust en geborgenheid. Het 11 verdiepingen tellende Inntel Hotels Utrecht Centre is verbonden met het Utrecht Centraal Station. Door de ligging van het hotel op een inspirerend knooppunt in centrum Utrecht is het een unieke locatie om te ontmoeten, overnachten, vergaderen én ontspannen. De lichte vergaderzalen gelegen op de hoogste verdieping bieden een schitterend uitzicht over de monumentale stad.

Het interieur is ontworpen op de vele verbindingen die het hotel kenmerkt. De monumenten, oude gewelven, de iconen van de stad en het lijnenspel naar de wegen, paden en kanalen vloeien terug in het unieke design. In een trendy “Urban Hub” sfeer, op de best bereikbare locatie, the place to be om al fietsend, lopend en varend Utrecht te verkennen.

Inntel Hotels heeft respect voor mens en milieu en draagt graag bij aan de zorg voor een gezonde planeet en mooie samenleving. Met het programma Surprisingly Sustainable werkt de hotelgroep naar een duurzame toekomst.

 • GRATIS WIFI
 • RESTAURANT
 • BAR
 • WELLNESS
 • FITNESS
 • ZWEMBAD
 • VERGADERZALEN

Specials

Bubbles & Bath

v.a. 110 euro p.p.

Link to: /specials/

Maak van uw overnachting een feestelijke herinnering

Sleep & Dine

v.a. 110 euro p.p.

Link to: /specials/

Verblijf in uw favoriete hotel inclusief 3-gangendiner

Rust & Relax

v.a. 99 euro p.p.

Link to: /specials/

Ontspan met uw privé wellness faciliteiten

Logo The Innsider

Speciaal voor de gasten van Inntel Hotels is er The Innsider Magazine.

Een online magazine gevuld met informatie over citytrips, lifestyle, activiteiten en evenementen. Laat u inspireren en You’ll be surprised!

Binnenkort een tripje naar Utrecht maken? We helpen u graag op weg om in korte tijd de leukste plekken van de stad te ontdekken. Van de mooie historische binnenstad, tot de nieuwste hotspots, winkels en restaurants. Utrecht is een levendige stad waar u heerlijk kunt wandelen, shoppen en natuurlijk relaxen.

Secret DealSecret DealSecret DealSecret Deal

Maak uw reservering vandaag op onze website en ontvang 10% korting op uw verblijf